Bedrijfskleding drukken

Bedrijfskleding drukken

 

Ben je opzoek naar iemand die bedrijfskleding kan drukken bij jou in de buurt? Dan ben je bij ons als Grafisch Centrum Salland aan het goede adres als je in de omgeving van Raalte zit. Wij hebben de beste kleding voor jou bedrijf. Ben je opzoek naar een sweater of een polo als bedrijfskleding? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij hebben een ruim assortiment aan kleding. Waarbij je kunt kiezen uit verschillende kleuren, maten en pasvormen.

 

Bedrijfskleding Grafisch Centrum Salland, Raalte

 

Wij bedrukken bedrijfskleding voor automonteurs, fietsenmakers, kapperszaken, horecaondernemingen en nog veel meer. Voor een goede prijs bedrukken wij jou kleding met jouw logo erop. Wil je meer weten over de prijzen of heb je vragen neem dan contact met ons op. Een uniek idee voor je bedrijfskleding, wij helpen je met brainstormen en bedrukken de kleding voor je. Drukken in grote oplagen en kleine oplagen is voor ons geen probleem. We zorgen ervoor dat je snel in je nieuwe bedrijfskleding kan gaan werken. Wij drukken niet voordat u tevreden bent over het ontwerp dat wij hebben gemaakt voor u en wij maken vrijblijvende proeven die we naar u toesturen via de mail.

 

Wij vinden het belangrijk dat iedereen goede bedrijfskleding heeft en daar lang mee kan doen. Je logo is het belangrijkste onderdeel van je bedrijf en de beste reclame.

 

Kleding bedrukken

Wil je gewoon je eigen kleding bedrukt hebben kan dat natuurlijk ook. Wij drukken ook normaal de kleding (kleding die niet voor je bedrijf is). Heb je kleding nodig voor bijvoorbeeld een sponsor loop of voor de wandelvierdaagse. Dat bedrukken wij ook graag voor u. Wij maken hiervoor een vrijblijvende opmaak voor. Kijk hier voor op de pagina kleding. Ook hier moet je voor prijzen contact met ons opnemen.

Heb je vragen? Wij beantwoorden al jou vragen met plezier. Neem dan contact op via onze sociale media, mail of bel ons even.