Bedrukte Handdoeken

Bedrukte Handdoeken

 

Je eigen bedrukte handdoeken

Wij zijn gespecialiseerd in het bedrukken van handdoeken. Het bedrukken van badstof handdoeken, badlakens en strandlakens is ons specialisme. Er zijn veel verschillende technieken om handdoeken te bedrukken. Je hebt voor deze technieken veel ervaring en kennis nodig om de beste kwaliteit te kunnen leveren.

Wij bedrukken onze handdoeken op een speciale manieren. Een van deze manier is zeefdruk. Doordat wij onze handdoeken zeefdrukken blijft de zachtheid van de handdoeken bestaan en krijg je geen ruwe handdoeken. Wij doen niet alleen zeefdrukken, wij doen ook nog sublimeren, borduren en met echt grote oplagen kunnen wij ook nog weven.

 

Technieken

Zeefdrukken raden wij aan om in 1 kleur te gaan doen anders wordt de handdoek erg duur. De kleur van de zeefdruk moet ook altijd donkerder zijn dan de kleur van de handdoek zelf. Wil je het logo toch liever in meerder kleuren raden wij sublimeren aan. Wij sublimeren op een speciale band op de handdoek. Borduren kan ook in verschillende kleuren maar het logo of tekst kan niet al te groot zijn anders is het niet meer zichtbaar. Het logo of de tekst raden we aan niet groter te doen dan 30 cm omdat hij anders te groot wordt en niet meer te lezen is. Bij het weven weven wij het logo of de tekst in de handdoek waardoor de zachtheid van de handdoek behoud.

bedrukte handdoeken, voorbeelden

 

Wil je een eigen logo op de handdoek dat kan natuurlijk. Een foto op de handdoek zou wel kunnen het is alleen niet aan te raden. We raden het niet aan omdat als je een foto aan op een handdoek wil gaan zetten zou je aan die kant van de handdoek geen stof hebben die de vocht kan opnemen na het douchen. Ook zou de handdoek aan de kant van de foto erg stroef aanvoelen.

Wil je meer weten over de handdoeken drukken of wil je handdoeken bestellen dat kan natuurlijk ook. Kijk dan even op de site.