Bedrukte Sporthanddoeken

Bedrukte sporthanddoeken

 

Wij bedrukken onze sporthanddoek doormiddel van zeefdruk. We kunnen iedere sport bedrukken op handdoeken en badlakens. Je kunt de handdoeken in verschillende kleuren bestellen. De bedrukte sporthanddoeken zijn erg uniek.

De sporthanddoeken hebben een tekst van “Mijn sport is” dit staat standaard op de handdoeken. Alleen je sport kun je hierop wijzigen. We maken de tekst hierbij altijd zwart zodat de tekst altijd goed leesbaar is en de bedrukking moet ook altijd donkerder zijn dan de handdoek zijn. Wij bedrukken de handdoek hier zelf, daarom kunnen we grote en kleine oplagen doen. Wil je je handdoek helemaal personaliseren dat kan doormiddel van een naamlabel.

 

Je kunt de handdoeken in verschillende kleuren bestellen zoals: aquablauw, bosgroen, fuchsia, geel, limegroen en nog veel meer kleuren. Deze handdoeken zijn in de formaten 100 x 50 cm en 140 x 70 cm leverbaar. Dit zijn de standaard formaten die wij leveren.

 

Bedrukte sporthanddoeken, sporthanddoek logo

 

De hele vereniging of club met dezelfde sporthanddoeken lopen dat is toch mooi om te zien? Toch liever iedereen een andere kleur dat kan ook. Je kunt je handdoek makkelijk herkenbaar maken door middel van een wasbare naamlabel.

 

Dit zijn echte sporthanddoeken met je eigen sport erop!

De handdoeken zijn van een goede kwaliteit en van 100% katoen. Ze nemen voldoende vocht op en behouden ook na het bedrukken hun zachte stof. Ook na een aantal keer wassen behouden ze hun kleur en de bedrukking behoud zijn staat ook. Dit gebeurd alleen als je aan de wasvoorschriften houdt.

 

Wij zijn echt gespecialiseerd in het maken van logo’s en teksten op handdoeken. Wij kunnen ook gewoon uw logo drukken op een handdoek of uw eigen tekst. We gebruiken daarvoor ook andere soorten technieken. Als meer wil weten over uw eigen logo of tekst op een handdoek kijk onder handdoeken.

Kijk voor meer informatie over sporthanddoeken op onze website.