Bekers en Medailles

Bekers en Medailles

 

Wij maken voor jou organisatie of club unieke bekers of medailles. Wij graveren sportprijzen, bijvoorbeeld bokalen, medailles lintjes etc. Bekijk onze online-catalogus om vele voorbeelden en heel veel verschillende sporten te zien, zit uw sport er niet bij? Of gewoon niet passend of te saai? Geen probleem, wij maken graag diverse andere en creatieve voorbeelden met uw sport of logo!

Heb je een sport evenement maar geen leuke bekers? Dan kunnen wij voor jou een unieke idee bedenken. Wij werken hem dan hier ook meteen uit. Wij denken daar over graag met je mee. We kunnen bijvoorbeeld je logo of sport doen. We kunnen het ook helemaal anders doen als je dat graag wilt. Ook met medailles kunnen we unieke ontwerpen maken. Dit doen we graag voor jou organisatie. Dit kunnen we doen voor een goede prijs.

We willen graag een mooie beker of medaille voor jou. Je wil hiermee graag reclame mee maken, maar dat is natuurlijk niet het hoofddoel. Het is belangrijk dat de winnaars een aandenken krijgen aan dat ene toernooi waar ze hebben gewonnen. Toch is het belangrijk dat jou logo goed zichtbaar is. Wij staan ook altijd open voor idee├źn van jullie zelf. We vinden het belangrijk dat je mee blijft denken en dat we jou erin betrekken.

 

Sporthanddoeken

Wat misschien ook een leuk idee is voor de winnaars is een eigen sporthanddoek van hun eigen sport. Dit kunnen wij ook maken voor jou. Wij zijn gespecialiseerd in het zeefdrukken van handdoeken. Wij willen hier over ook graag wat meer informatie over geven. Je kunt hier dan gaan naar de pagina sporthanddoeken of naar onze site. Wij helpen je er ook graag mee verder over de telefoon of via de mail.

bekers en medailles

Heb je nog vragen of wil je nog wat meer weten dan kun je ons ook altijd mailen of bellen.