Drukker Raalte

Drukker Raalte

 

Wij zijn een drukker in de omgeving van Raalte. Wij drukken van alles wat op papier komt. We kunnen alles drukken waar je aan denkt bij een drukker. Wij vinden het belangrijk dat we een goede kwaliteit kunnen leveren aan onze klanten, daarom duurt een groter formaat langer dan bijvoorbeeld gewoon een print op A4 of A3. Die kun je vaak de zelfde dag nog ophalen.

briefpapier drukker Raalte

Wij zijn een copyshop in Raalte. We binden ook boekjes voor je in met wire-o banden of een plastic ringband. Wij doen drukwerk voor zakelijk maar ook privé of familie drukwerk. Bij zakelijk drukwerk kun je denken aan briefpapier, visitekaartjes, posters, folders of enveloppen. Bij privé of familie drukwerk kun je denken aan bijvoorbeeld: geboortekaartjes, jubileumkaarten, rouwkaarten of trouwkaarten.

Wire-0 inbinding drukwerk Wire-0 inbinding drukwerk

Wij adviseren je graag over wat de mogelijkheden zijn over het drukwerk. Wij printen graag jouw verslagen, presentatie, boekjes, brochures, posters en veel meer. Grafisch Centrum Salland staat bekend om het drukken van goede kwaliteit. Wij maken ook graag een ontwerp voor jou poster, visitekaartje of wat anders. We kunnen grote oplagen doen, maar dit kunnen we natuurlijk ook doen in kleine oplagen. Wij drukken al van een oplage van 1. We hebben een wereld aan grafische ideeën voor jou drukwerk. We uiten graag onze creativiteit op jou werk, we zitten vol leuke ideeën.

A4 en A3

Wij kunnen ook A4 en A3 lamineren als dat nodig is. Wij kunne vaak de print-, druk-, kopieerwerk niet gelijk leveren. Je kunt het altijd wel langs brengen of mailen en later met een afspraak weer ophalen. Als het met spoed wil hebben zou dat eventueel wel kunne voor een meerprijs.

 

Wil je meer weten of heb je nog wat vragen? Aarzel dan niet en vraag het ons door te bellen of een mail te sturen. Wil je direct bestellen dat kan natuurlijk ook. Stuur het bestand dan even via de mail of breng hem langs. Bel wel even van tevoren om te horen wat er mogelijk is. Kijk ook even op onze Facebook.