Drukkerij Raalte

Drukkerij Raalte

 

Wij zijn een drukkerij in Raalte. Wij drukken voor iedereen in de omgeving Raalte. We drukken voor iedereen met grote en kleine oplagen. We drukken alle formaten papier van visitekaartjes tot A0. Er is ook een copyshop bij ons dus je kunt altijd bij ons terecht voor kopieën en printen op normaal A4 en A3 papier. Wij kunnen ook de boekjes inbinden mer wire-0 of plastic ringbanden.

 

Wat drukken wij?

Wij kunnen echt van alles drukken hierbij kun je denken aan: visitekaartjes, posters, advertentie, geboortekaartjes, trouwkaartjes, rouwkaartjes, briefpapier, folders, enveloppen en nog veel meer. Wij kunnen het ook ontwerpen voor je als je dat graag wil. We maken al deze producten graag voor zakelijk, maar ook voor privé en familie gebruik. Je kunt al bij ons drukken vanaf een oplage van 1 tot zo groot als je nodig hebt. Als grafisch bedrijf kunnen wij je altijd helpen met het ontwerp van jou product. Wij ontwerpen graag jouw visitekaartje of poster, maar natuurlijk helpen we je ook met het maken van bijvoorbeeld ene trouwkaartje.

Wat we ook kunnen doen bij onze copyshop is het lamineren van A3 en A4 papier. We kunnen het ook voor je inbinden als je dat graag wil. Als je bij ons wat wil laten drukken is het verstandig om ons eerst even te mailen of bellen over wat je graag wil drukken of printen. Dan kun je ook even via de mail het bestand door sturen of je kunt het bestand bij ons langs brengen. Wij zullen het dan zo snel mogelijk klaar maken dat je het bij ons kan komen ophalen of we sturen het naar je op. We kunnen A4 en A3 vaak dezelfde dag nog klaar maken, maar vaak zal dit misschien een dag duren. Grotere formaten zullen een aantal werkdagen langer duren.

drukkerij Raalte

Wil je meer weten over onze drukkerij kijk dan verder op de site of mail of bel ons. Je kunt ook nog altijd op onze Facebook kijken.