DrukwerkZakelijke markt:

Wij kunnen vele soorten drukwerk voor u uitvoeren. Voor de zakelijke markt wordt drukwerk geleverd in de vorm van enveloppen, briefpapier, visitekaartjes, bloks, folders en posters.
Het ontwerp van de items en de uitvoering kan door Grafisch Centrum Salland worden uitgevoerd. We kunnen dit drukwerk uitvoeren vanaf 1 stuks tot zeer grote aantallen. Kleine aantallen wordt digitaal uitgevoerd en is heel snel gereed. Grote aantallen worden op een andere machines gedrukt. We hebben hoogwaardige machines die snel en voordelig het drukwerk kunnen produceren.

Familiedrukwerk:
Het drukwerk voor geboortekaartjes, jubileumkaarten, rouwkaarten en trouwkaarten kunnen we ook voor u verzorgen. We hebben vele boeken die u thuis kunt bekijken om de juiste kaart te kunnen kiezen.
U levert de tekst aan en wij maken een geschikt ontwerp met juiste lettertype en indeling. Na akkoord zullen wij de kaarten bedrukken, zodat deze heel snel gereed zijn. We hebben hoogwaardige digitale machines om uw kaarten snel, voordelig en op de juiste manier te kunnen bedrukken.

Grafisch Centrum Salland; Een wereld aan grafische mogelijkheden!