Eerlijke Reclame

Eerlijke Reclame

 

Wij als Grafisch Centrum Salland vinden het belangrijk dat onze reclame eerlijk is en dat je er een eerlijke prijs voor betaald. Wij ontwerpen goede krachtige logo’s. Dat is een krachtig punt van ons bedrijf. Waar wij ook goed in zijn is het maken van advertenties. Ook staan wij bekend om het bedrukken van handdoeken. Wij zijn echt gespecialiseerd in het bedrukken en zeefdrukken van handdoeken.

Wij hebben ook een DTP-afdeling waar veel wordt gewerkt aan het ontwerpen en beletteren van voertuigen en het bedrukken van kleding. We hebben een hele goede samenwerking zodat alles wat bespreken met een paar woorden duidelijk is. Zodat het voor u minder tijd kost om het eind product te zien. Het bedrukken is dan ook nog een enorme specialiteit van ons. Dat is echt onze trotse factor. Kijk voor de handdoeken even op de site van de handdoeken.

Wij drukken ook zelf alle reclame op papier als dat moet. Je kunt bij ons printen, drukken en kopiƫren. Ook kun je bij ons je verslagen en presentaties laten inbinden met wire-0 ringbanden of met plastic ringbanden. Wij zorgen er altijd voor dat je een goede kwaliteit boekje hebt.

eerlijke reclame

Graveren

Wij graveren ook jou reclame of geschenk. We kunnen van alles graveren. Wij graveren spiegels, unieke wijnkistjes, klokken, cadeau kistjes en naambordjes. Onze unieke wijnkistjes zijn echt uniek die zie je bij geen ander. Wij maken van onze wijnkistjes een cadeau die je niet zomaar vergeet. Ook gooi je dit wijnkistje niet zomaar weg daar is hij veel te mooi en uniek voor. Daarom is dit dan ook de beste reclame voor jou bedrijf. Wil je meer weten over de wijnkistjes kijk dan even op die site.

fotospiegel, gegraveerde spiegel unieke wijnkistjes

Wil je meer weten kijk dan verder op onze site. Je kunt ons ook altijd bellen of mailen.