Fotospiegel

Fotospiegel

 

Wij staan bekent om onze mooie fotospiegels. Graveer je eigen spiegel met een leuke foto van jou of van je huisdier. Onze kracht is mooie spiegels ontwerpen met foto’s, tekst of logo’s. Wij maken van elke spiegel een waar kunstwerk van hoge kwaliteit. Met onze geavanceerde graveerlaser hebben wij ons gespecialiseerd in het graveren van spiegels. 1 foto of meerdere foto’s het kan allemaal. Wij maken van een mooie foto een nog mooiere fotospiegel.  Als je wil kan er ook nog tekst bij je fotospiegel.

Dit is een echt leuk cadeau om geven en om te krijgen. Of houd hem lekker voor jezelf met een mooie, leuke herinnering waar je iedere dag naar kunt kijken.

 

fotospiegel, gegraveerde spiegel

 

Wij graveren fotospiegels, jubileum voor de zaak, geboortespiegels, verjaardagspiegels, zakelijke spiegels en huwelijk spiegels. Natuurlijk kunnen we ook andere soorten spiegels graveren. Als je graag een geboortespiegel wilt hebben geef dan de datum en naam door en welk ontwerp je zou willen hebben. Heb je een eigen ontwerp lever die dan ook aan in de bestanden die wij aangeven. Geef je eigen ontwerp door via de mail of bel even voor meer informatie.  Een spiegel met tekst? Dat kan natuurlijk, neem een stuk tekst die je op je spiegel wil hebben. Wij maken van die stuk tekst een aantal diverse proeven van verschillende prijs categorieën.

Ook van andere spiegels maken wij diverse proeven zodat u een keuze kunt maken en een idee krijg van hoe de spiegel eruit komt te zien.

 

 

Je kunt de spiegel altijd bij ons ophalen, kijk voor de openingstijden bij contact of openingstijden. Wij kunnen je spiegel natuurlijk ook gewoon opsturen.

Heeft u toch nog vragen dan kunt altijd bij ons terecht. Je kunt ons altijd bellen of mailen.

Kijk voor meer informatie of voor de prijzen ook op een andere site van ons Mooie fotospiegels.