Gegraveerde Wijnkistjes

Gegraveerde wijnkistjes

 

Dit zijn unieke wijnkistjes van speciaal FSC hout gemaakt. Ook is het hout erg sterk Nederlands hout. Kies voor een motor, bus, vrachtwagen, fiets, bulldozer, badkuip, huis of iets anders leuks. Deze wijnkistjes kun je laten voorzien met je eigen logo of met een eigen stukje tekst. Dit kan worden voorzien aan beide kanten. Je kunt deze unieke, gegraveerde wijnkistjes met een goede rode wijn krijgen, dit is al mee genomen in de prijs. Het is ook mogelijk om het zonder wijn te doen.

Wij zijn ook echt gespecialiseerd in het maken van deze gegraveerde wijnkistjes. Dit is een van onze specialiteiten en dat delen wij graag met u. Wij vinden het belangrijk om goed werk te leveren en daarom is de levering ongeveer een week.

 

unieke, gegraveerde wijnkistjes

 

Heb je liever toch geen wijn? We kunnen het natuurlijk ook doen met bierflesjes. We kunnen bijvoorbeeld bij een vrachtwagen meerdere gaten in de bovenkant maken zodat je daar de bierflesje in kunt laten staan. Dit zijn dan echte bierkistjes wat houtenbierkisten worden genoemd. Kijk voor meer info op de site. Deze bierkistjes kunnen geleverd worden met bier en zonder bier. Hij is ook te verkrijgen met een bierglas.

 

Wil je toch iets anders voor een wijnkistje maar je hebt geen inspiratie dan denken we graag met je mee. Geef ons een paar steekwoorden dan zullen wij met een aantal idee├źn komen waar je dan uit kunt kiezen.

Wij graveren altijd met veel zorg en zorgvuldigheid. Wij willen het beste resultaat voor u als klant.

De levertijd van deze wijnkistjes zijn dan ook een week. Wil je het met spoed hebben dat kunnen we doen voor een meerprijs. We geven vrijblijvende opstellen tot u helemaal tevreden bent.

 

Heb je een ander leuk idee om te maken van kun je ons altijd bellen of mailen. Of kijk op: https://www.uniekewijnkistjes.nl/