Graveertechnieken

Graveertechnieken

 

Wij gebruiken verschillende graveertechnieken om voor jou het beste resultaat te geven. Wij graveren ook echt unieke producten waar voor je verschillende technieken moet gebruiken om een mooi resultaat te krijgen.

 

Wat voor producten maken wij?

We hebben unieke wijnkistje. Dit zijn echte unieke wijnkistjes die je nergens anders ziet. We gebruiken voor deze wijnkistje echt Nederlands sterk, FSC hout. We vinden het belangrijk dat het hout dat we gebruiken goed is voor de natuur. Wij gebruiken voor het laseren van deze kistjes een lasermachine die helemaal door het hout kan laseren.

unieke wijnkistjes, graveertechnieken

Spiegels graveren we zelf ook met de laser. We kunnen op de spiegels echt van alles graveren. We kunnen foto’s op de spiegels graveren, tekst en logo’s er op zetten. Wij maken verschillende soorten spiegels zoals: geboortespiegels, jubileum spiegels, zakelijke spiegels, fotospiegels en tekstspiegels. Fotospiegels worden vaak aan de achterkant van de spiegel gegraveerd en daarna met speciale zwarte verf overheen geverfd om het mooie zwart-wit effect te geven. Tekst en logo’s komen wel aan de voorkant. Bij de tekst en logo geeft het een mooie zandstraal effect.

spiegels graveertechnieken

We maken ook unieke klokken. Dit zijn verschillende klokken voor elke klant. Geen klant heeft de zelfde klok. Wij kunnen met een paar steekwoorden een unieke klok maken. Deze klokken zijn ook van Nederlands sterk, FSC hout gemaakt. Heb je zelf een idee om als klok te doen kan dat natuurlijk ook.

Houten unieke klok

 

De technieken die door ons worden gebruikt zijn misschien niet uniek tegen over andere bedrijven maar wij geven wel echte kwaliteit en originaliteit. Dit is voor ons veel belangrijker. Wij zorgen er altijd voor dat u helemaal tevreden bent.

 

Wil je meer weten of wil je meer informatie dan kun ons altijd mail of bellen. Kijk ook even op een aantal sites van ons over een aantal van deze producten. Unieke wijnkistjes en mooie spiegels.