Graveringen

Graveringen

 

Wij graveren met alle plezier. We graveren op verschillende materialen, maar voornamelijk graveren wij op hout, spiegels en glazen. We kunnen wel op andere materialen werken als je het echt graag wilt. Onze graveringen zijn uniek en speciaal.

 

Wat graveren wij?

Wij graveren wijnkistjes, spiegels, glazen, bekers en medailles.

Wij graveren unieke wijnkistjes van hout. Dit zijn wijnkistjes met een leuk ontwerp. We hebben bijvoorbeeld: een truck, een motor, een fiets, een bad, een huis of iets anders leuks. Wij kunnen deze wijnkistjes helemaal naar jou smaak maken. We maken ook wijnkistjes speciaal voor je bedrijf. Deze wijnkistjes zijn gemaakt van Nederlands sterk, FSC hout gemaakt.

unieke wijnkistjes

Wij graveren verschillende soorten spiegels. We maken geboortespiegels, jubileum spiegels, zakelijke spiegels en nog veel meer. We kunnen ook foto’s op spiegels zetten. Dit gebeurd op de achterkant en daar verven wij een zwart verf over zodat het een zwart-wit effect geeft. Een logo of stukje tekst komt wel aan de voorkant en de laser geeft hierbij ook een mooi zandstraal effect.

Mooie voorbeeld spiegels

Wij graveren ook verschillende glazen. Denk hierbij aan wijnglazen en bierglazen. Hier graveren wij voornamelijk logo’s en tekst op. Wij kunnen dit rond graveren zodat de gravering mee gaat met het glas. Deze gravering komt er mat wit uit te zien.

Wij graveren ook bekers en medailles. We ontwerpen graag een unieke medaille of beker voor jou club of vereniging. Neem bijvoorbeeld jou eigen logo als beker of iets anders creatief in jou verenigings stijl. Dat wordt een winst die je niet zomaar gaat vergeten.

Wij graveren ook klokken. Geef ons een paar steekwoorden en wij bedenken een leuke, unieke klok bij. Of heb je zelf een leuk idee dan werken wij die helemaal uit. Dit is een echt uniek idee als cadeau.

Houten unieke klok graveringen

 

Wil je meer informatie over een van deze graveringen kijk dan op de sites of aarzel niet om te bellen of te mailen. Wij geven u graag meer informatie.