Kerstpakketten Raalte

Kerstpakketten Raalte

 

Kerstpakketten Raalte hebben leuke en unieke pakketten voor iedereen. We hebben verschillende pakketten zoals: sportpakketten, relaxpakketten, massagepakketten, handdoekpakketten en unieke wijnkistjes. Alles in onze pakketten zijn non-food en duurzaam.

De Zenn en My-Time pakketten helpen je eraan herinneren om een moment voor jezelf te nemen. 

 

Massage Pakket 1

Met het massageboekje leer je praktisch en snel de belangrijkste massagegrepen en met de massageborstel masseer je makkelijk de pijnlijke plekken weg. De yoga bal helpt je de juiste houding aan te nemen en helpt je met de yoga oefeningen. Na die tijd gebruik je de Zenn handdoeken van 100% katoen, en neem je daarna een heerlijk ontspannend moment voor jezelf met de aromatische geur van wierook en een kopje rooibos thee.

Kerstpakketten Raalte zenn logo

Sport Pakket

Met dit sportpakket bouw je je conditie en je kracht op doormiddel van de basketbal en fitnessbanden. Geniet ondertussen van je eigen muziek met de bluetooth luidspreker. Drink tussendoor ook een slok water doormiddel van de bidon (wil je de bidon nog persoonlijker maken graveer hem dan met je naam of logo voor een meerprijs). Geniet na het sporten van een verfrissende douche en de heerlijke handdoeken van 100% katoen. Neem na die tijd alles makkelijk mee in de sporttas.

Kerstpakketten Raalte Mytime logo

 

Unieke wijnkistjes

De unieke wijnkistjes zijn er in verschillende modellen te verkrijgen zoals: een motor, een bulldozer, een bus, een fiets en een truck. Deze wijnkistjes zijn gemaakt van Nederlands sterk, FSC hout. Grafeer de wijnkistjes met uw logo en/of tekst. Deze wijnkistjes zijn inclusief een goede fles rode wijn, het is mogelijk om ze zonder wijn te verkrijgen.

 

Heeft u vragen of wilt u meer weten over een van deze pakketten of een van de andere pakketten?

Aarzel dan niet bel of mail ons; wij staan u graag te woord of kijk eventueel ook op https://www.uniekekerstpakketten.nl/