Kleding Bedrukken

Kleding bedrukken

 

Wil je kleding bedrukken dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij bedrukken voornamelijk Shirts, polo’s, sweaters en hoodies. Heb je een sponsor loop en wil je leuke bedrukte shirts hebben dan willen wij ze wel bedrukken voor leuk prijsje of heb je een leuke tekst voor op een kleding stuk dan bedrukken we die graag. Wil je een leuk idee hebben voor op een kleding stuk dan kun je altijd ons vragen voor vrijblijvende proeven en ideeën. Wij helpen u graag om op ideeën te komen.

We kunnen de kleding in verschillende kleuren verkrijgen. Wil je ons kleding aanbod zien kijk dan in onze catalogus onder kleding. Kom je er toch niet helemaal uit dan kun je ons altijd om advies vragen. Wij denken graag met u mee over hoe je de kleding eruit wil laten zien.

 

Bedrijfskleding

Wij bedrukken ook uw bedrijfskleding met plezier. Hulp nodig met een leuk ontwerp voor je bedrijf kleding dan helpen je graag. Wij maken graag vrijblijvende proeven voor je kleding. Wij denken graag met je mee. We willen u ook graag helpen met het logo klaar te maken voor op de kleding. We kunnen natuurlijk je logo zodanig aanpassen dat hij mooi is voor op uw kleding en ook nog bij het oude logo past.

Kleding bedrukken Raalte

Wil je bijvoorbeeld een “mijn sport is” hoodies of shirt. Een Song festival cap of T-shirt. Of toch iets helemaal anders? Wij adviseren je graag over wat er allemaal mogelijk is. Of kijk bij ons op de site bij kleding. De kleding bedrukken we zo snel mogelijk en zal met goede kwaliteit geleverd worden.

 

Wil bijvoorbeeld song festival merchandise bestellen kijk dan op: https://www.souvenirrotterdam.nl/.

Meer informatie of heb je gewoon nog wat vragen? Aarzel dan niet en bel of mail ons; we staan je graag te woord.