Kleding Raalte

Kleding Raalte

 

Ben je opzoek naar bedrukte kleding in Raalte? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij bedrukken jou kleding. Wat wij ook bedrukken is bedrijfskleding. Zit je in Raalte en wij bedrukken kleding en bedrijfskleding in de omgeving van Raalte. Wij bedrukken jou kleding snel en met goede kwaliteit. Wij hebben een catalogus met allemaal verschillende soorten kleding. Hier kun je kiezen uit verschillende maten, pasvormen en kleuren. De catalogus staat op een andere pagina. Je kunt ook altijd aan komen met je eigen kleding. Wij kunnen elke soort onderneming helpen met hun bedrijfskleding, maar we kunnen ook particulieren helpen met hun kleding.

kleding Raalte

Het Ontwerpen

Wij maken een leuk ontwerp voor kleding. We kunnen bijna alles doen op de kleding. Wij maken verschillende ontwerpen met verschillende ideeën. Jij kun dan kiezen wel ontwerp je het leukst vindt of een heel ander ontwerp kiezen die we nog moeten ontwerpen. Wij staan open voor suggestie die jij graag wil zien op jou kleding. Wij zullen daarna de kleding bedrukken, dit zal ongeveer een week a twee weken duren.

We hebben verschillende soorten technieken die we kunnen gebruiken om jou kleding te kunnen bedrukken. We gebruiken die verschillende technieken bij verschillende soorten stoffen zodat jou bedrukking er voor een enorme lange tijd erop blijft zitten. Het is dan ook erg belangrijk dat je de kwaliteit goed kan zien op de kleding. Ook is het belangrijk dat je goed kan zien wat er op de kleding staat. Als het niet goed te lezen is heb je er ook niets aan. Wij geven hierover graag meer advies als dat nodig is. De kleding is ook altijd van goede kwaliteit als je die bij ons besteld.

kleding Raalte

Heb je vragen of wil je gewoon nog meer weten dat kan. Je kunt ons altijd mailen of bellen. Kijk ook even op de site die wij hebben gemaakt over kleding voor het songfestival. https://www.souvenirrotterdam.nl