Reclame Kleding

Reclame Kleding

 

Ben je op zoek naar reclame op je kleding? Dan ben je bij ons aa het goede adres. Wij vormgeven graag jou kleding om reclame te maken voor jou bedrijf of evenement. Wij hebben een catalogus voor je waar je makkelijk en snel de beste kleding kan uit zoeken. Je hebt hier ook keuze uit maat, pasvorm en kleur. Dit zijn veel keuzes voor de kleding die je nodig hebt. Wij vormgeving jou kleding simpel en snel. We ontwerpen dit met veel plezier en met humor als je dat graag in het ontwerp wil hebben. Wij ontwerpen graag jou kleding, een uniek ontwerp kan daarbij niet ontbreken. Unieke ontwerpen is voor ons een must. Wij maken altijd unieke ontwerpen die je bij niemand anders gaat zien.

kleding Raalte

Technieken

Wij zijn gespecialiseerd het het bedrukken en reclame maken op kleding. We hebben daarvoor ook allemaal verschillende technieken voor. Zonder deze verschillende technieken kun je ook geen goede kwaliteit garanderen. Door deze verschillende technieken hebben wij altijd het beste materiaal voor jou en jou kleding. Hierdoor blijft de bedrukking er na een lange tijd nog steeds goed op zitten maakt niet uit hoe vaak je hem wast. Het slijt natuurlijk wel net als je kleding dat doet. Hier doe je niks aan, maar als je je aan de was voorschriften houdt dan blijft de bedrukking nog lang goed.

Reclame kleding

Wil je meer weten of heb je vragen dan kun ons altijd mailen of bellen. Wij geven ook graag advies over wat er allemaal mogelijk is bij ons in het bedrijf. Ook geven we adviezen of andere producten die wij aanbieden in ons bedrijf. Wij doen namelijk nog veel meer dan alleen kleding bedrukken. Denk dan aan bijvoorbeeld: graveren van spiegels en hout, handdoeken bedrukken, vormgeven en website vormgeven. Je kunt ook altijd nog even kijken op onze Facebook pagina.