Reclame NL

Reclame NL

 

Wij zijn een reclame bedrijf in NL. Wij maken reclame voor iedereen die dat nodig heeft. We willen graag iedereen helpen die reclame nodig heeft. We maken leuke en unieke ontwerpen voor iedereen. Het is voor ons belangrijk om goed te communiceren. Wij maken van alles dat we ook zelf drukken. Omdat we het zelf drukken kost het voor jou en jou bedrijf minder geld. Het is namelijk handig om geld mee te besparen. Wij volgen altijd de trends waardoor jou producten altijd bij de tijd zijn. Als je het liever niet bij de tijd hebt kan dat ook. Waar wij ook goed in zijn is het recyclen van een oud logo. Wij maken graag een nieuw logo voor jou met de elementen van je oude logo.

 

Handdoeken

Wij zijn ook erg uniek in het maken van zeefdrukken op handdoeken. Daarvoor ben je veel kennis nodig en ook veel ervaring. Die kennis en ervaringen hebben wij. Daarom zijn wij het beste in het handdoeken drukken. Wij zorgen ervoor dat je de zachtheid van de handdoek behoud en de bedrukking er lang op blijft zitten. Wij zijn ook een van de weinige die de zachtheid van de handdoek goed kunnen bewaren. Dat is voor ons erg belangrijk dat dat gebeurd. Ook moet de handdoek goed vocht blijven opnemen na dat hij bedrukt is. Dit gebeurd vaak niet bij andere bedrijven die handdoeken bedrukken. Je kunt als je meer wilt weten ook even dit filmpje bekijken.

Reclame NL

Graveren

Wij zijn ook expres in het graveren. Wij graveren voornamelijk wijnkistjes en spiegels, maar we kunnen nog wel meer dan alleen die twee dingen. De wijnkistjes bij ons zijn erg uniek want wij kunnen er bijvoorbeeld een truck van maken of fiets of een motor. Dat zien je nergens anders. Bij de spiegels kunnen we bijvoorbeeld een foto op de spiegel graveren. We kunnen ook tekst of een logo op de spiegel graveren.

unieke wijnkistjes, graveertechnieken

Wil je meer informatie kijk dan even verder op de site.