Reclame sportkleding

Reclame sportkleding

 

Wij maken reclame op sportkleding voor jou. Heb je een sponsor loop of iets waar je sponsor voor wil hebben wij kunnen jou kleding daarvoor bedrukken. Wij ontwerpen en bedrukken dan jou sportkleding. Wij willen je graag helpen met het reclame maken voor jou doel en sponsors promoten.

We ontwerpen graag de sportkleding met alles sponsoren erop. We maken vrijblijvende ontwerpen voor jou. Tot dat alle sponsoren er goed opstaan en iedereen een goede plek heeft op jou sportkleding. De bedrukte sportkleding wordt met veel kwaliteit gemaakt zodat je het nog voor een lange tijd kan dragen. We kunnen ook voor een heel team kleding drukken zodat iedereen dezelfde kleding heeft met dezelfde sponsoren. Wij kunnen voor jou de sportkleding bestellen, maar je kunt ze ook zelf naar ons toe brengen.  Kijk dan even in de catalogus als je kleding bij ons wilt bestellen. Wij vinden het belangrijk dat iedereen de goede kleuren en pasvormen hebben voor hun sportkleding.

We kunnen ook nog gewone kleding voor jou bedrukken als je dat liever hebt. We hoeven niet perse sportkleding te bedrukken. Wij kunnen nog veel meer. Denk daarbij aan graveren, vormgeven, reclame maken en websites bouwen.

reclame sportkleding   reclame sportkleding

Sporthanddoek

Wat misschien ook een leuk idee is om te doen. Is om een sporthanddoek te geven aan elke sponsor die jou steunt. Dit is een leuk manier om de sponsoren te bedanken voor de steun die ze geven. Ook is het leuk om een eigen sporthanddoek te hebben met jou eigen sport erop. Wil je meer weten over de handdoeken die wij bedrukken kijk dan even dit Youtube filmpje.

Heb je vragen of wil je nog meer weten over onze sportkleding dan kun je ons altijd mailen of bellen. Wij adviseren je graag over sportkleding keuze of het ontwerpen van de kleding wat er allemaal mogelijk is.