Reclameborden Specialist

Reclameborden Specialist

 

Wij zijn een echte specialist in het maken van reclameborden. Wij maken reclameborden voor bedrijven. We maken reclameborden van echte borden maar ook van spandoeken. Waarom van twee verschillende materialen? Simpel, het ene materiaal is een stuk goedkoper dan het andere en voor de klant die niet zoveel heeft te besteden omdat die net is begonnen of iets in die richten kunnen dan de goedkopere versie nemen. Dit is natuurlijk helemaal geen slechte kwaliteit het is gewoon goedkoper vanwege het minder tijd en materiaal kost.

reclameborden specialist

Wat is er mogelijk?

We doen bij spandoeken drukken/printen we jou tekst of logo op het spandoek en dan maken we er gaten in om hem makkelijk en veilig op te hangen. Op een spandoek kun je ook makkelijk foto’s doen om hem nog specialer maken en nog duidelijker maken.

We kunnen ook borden maken die je naar buiten kan rollen zodat je kan laten zien dat je open bent en dat je daarop je acties kan laten zien. Dit zijn zogeheten stoepborden. We kunnen ook bijvoorbeeld een raambord maken zodat je die op een raam kan plakken en dan daar je reclame mee maakt. Er is ook een mogelijkheid om een aluminium bord te doen daar worden dan de reclame op geplakt met een sticker die tegen water kan en voor buiten is. Dit is vaak het zelfde materiaal als de belettering die op auto’s ziet. Wat we ook kunnen doen is een roll-up banner maken als reclame bord dan heb je een mobiel reclame bord die je overal mee kan nemen.

Wij hebben nog meer mogelijkheden die we aan je kunne voorstellen. Wij helpen je graag met het best reclamebord te vinden voor jou bedrijf.

Wil je meer weten of heb je nog vragen kun je ons altijd bellen of mailen. Je kunt ook een kijkje nemen op onze Facebook pagina.