Salland Raalte

Salland Raalte

 

Wij zijn een grafisch bedrijf die werkzaam is in de omgeving van Salland, we zitten gelegen in Raalte. Wij vormgeven al jou producten zoals een logo’s, poster, advertentie, briefpapier, trouwkaartjes, rouwkaartjes en nog veel meer. We bieden jou als Grafisch Centrum Salland het gehele pakket aan. We ontwerpen, drukken, maken reclame, we beletteren jou voertuigen, we graveren en maken zeefdrukken op handdoeken.

Zeefdruk

Wij zijn gespecialiseerd het zeefdrukken van handdoeken. Wij hebben veel ervaring in het zeefdrukken. Je bent hiervoor ook veel ervaring nodig en ook veel kennis. Wij hebben hiervoor de ervaring om je de kwaliteit te geven dat je handdoeken lang goed blijven dat je handdoeken lang zacht blijven, ook de zeefdruk blijft er lang op zitten.

Salland reclame

Graveren

Wij hebben allemaal verschillende producten die wij graveren. We hebben bijvoorbeeld unieke wijnkistjes die we graveren en er een voertuig van maken als voorbeeld, we kunnen nog veel meer. Dit gebeurd nergens anders, hier zijn wij echt uniek in. We maken ook klokken die we helemaal uniek maken met een paar trefwoorden die we van de klant krijgen. We kunne ook een ontwerp na maken als dat de klant graag wil.

unieke wijnkistjes

Beletteren voertuig

Wij beletteren voertuigen voor onze klanten. We zorgen ervoor dat je de kwaliteit goed kan zien. Het ontwerpen van bijvoorbeeld een bus is voor ons geen probleem dat is een van onze specialiteiten. Wij verzorgen alles dat jou bus de reclame maakt voor jou bedrijf.

Ontwerpen

Wij ontwerpen jou logo, briefpapier, visite kaartje en nog veel meer. Met het ontwerpen van jou opdrachten zorgen we ervoor dat we mee gaan met de trends van deze tijd. Na dat je helemaal tevreden bent met het ontwerp kunnen we het ook nog drukken voor jou. Daar zijn we multifunctioneel in.

 

Heb je nog vragen of wil je nog meer weten over ons bedrijf kijk dan verder op de site, je kunt ons een mail sturen of je kunt ook nog naar ons bellen. Kijk ook nog even op onze Facebook voor meer informatie.