Salland Webshop

Salland Webshop

 

Bij Salland webshop maken wij mooie, maar ook handige websites. Deze websites kunnen we voorzien van een makkelijk te gebruiken webshop. Wij maken makkelijk te gebruiken websites die je makkelijk zelf kan bijhouden. Als je toch vragen hebt over de site of webshop dan zitten we een telefoontje van je weg. Wij zetten voor jou de website op met domeinnaam, de hosting dit is waar je de schijfruimte en software hebt staan om je site te laten draaien, we zorgen er ook voor dat je een eigen e-mailadres krijgt en we verzorgen een laagdrempelige helpdesk.

onze site en webshop

 

Hoe gaan we te werk

Wij zorgen er altijd voor dat de site makkelijk te gebruiken is voor iedereen niet alleen voor jou en je bedrijf maar ook voor de klanten die de site bekijken. Een goed ontwerp mag hieraan ook niet ontbreken. Je site hoort er dan ook op en top uit te zien. Wij maken het ontwerp helemaal naar jouw smaak en in de stijl van jou bedrijf of organisatie. Wij maken jou site met veel zorg. We zorgen ervoor dat je na dat wij klaar zijn helemaal begrijpt hoe je je eigen site kan aanpassen.

Het uitleggen van de site is dan ook erg belangrijk. Wij kunnen het goed uitleggen en de site is heel gebruiksvriendelijk gemaakt waardoor je makkelijk en snel leert hoe je dingen aanpast op je site. Als je iets niet begrijpt op de site staat er vaak een wel een uitleg bij op de site. Die uitleg is dan wel helemaal in het engels. Vaak kan google of je computer dit makkelijk aanpassen en vertalen naar het Nederlands.

sporthanddoek webshop

 

Heb je vragen over de site of over hoe wij je site gaan maken dan kun je het ons altijd vragen via de mail of telefoon. Of wil je toch nog wat meer informatie dat kan natuurlijk ook altijd nog.