Sallands

Sallands

 

Wij zijn een echt Sallands bedrijf dat is gevestigd in Raalte. Als een grafisch bedrijf vinden we het belangrijk dat alles goed ontworpen is. Wij geven altijd veel aandacht aan onze ontwerpen. Het is belangrijk dat we altijd goed communiceren zodat er niets zomaar verkeerd gaat. Ook is het dat echt Sallands.

 

Voor ons is het belangrijk dat je makkelijk met ons kan communiceren. Zodat wij weten wat je precies allemaal wil hebben voor een logo en/of iets anders. Waar wij ook goed in zijn is handdoeken zeefdrukken. Dat is een van onze specialiteiten. Hiervoor ben je veel ervaring en kennis voor nodig. Het is dan ook belangrijk dat de handdoek zijn zachtheid niet verliest als we hem bedrukken. Ook de bedrukking mag er niet zomaar vanaf gaan naar een paar keer wassen.

Graveren

Wij zijn ook erg goed in het graveren van bijvoorbeeld wijnkistjes. Wij staan dan ook bekent om onze unieke wijnkistjes. Dit zijn wijnkistje die bijvoorbeeld lijken op een voertuigen. Ook maken wij unieke klokken die je nergens anders te vinden zijn. Wij kunnen met een paar steekwoorden ene unieke klok voor jou of je relatie maken of iemand anders natuurlijk.

Drukken

Wij zijn ook echte Sallandse drukkers. Dit betekend dat wij veel drukken voor weinig geld en een goede kwaliteit. We drukken ook voor particulieren en we kunnen al oplagen van 1 drukken. Dat maakt ons erg uniek omdat niet veel drukkers dat doen, die doen dat vaak pas vanaf een hogere oplagen. We zijn ook een een copyshop. Dat betekend dat wij ook kopieƫren en printen voor bijvoorbeeld verslagen. Die kunnen wij ook inbinden met wire-0 of met plastic ringbanden. Wij drukken ook op grote en kleine formaten.

Sallands

Heb je vragen of wil je nog meer weten dat kan natuurlijk altijd. Je kunt ons daarvoor altijd bellen of mailen.