Sportprijzen

Sportprijzen

Ben je op zoek naar sportprijzen, dan ben je bij ons aan het goede adres.

Wat wij ook kunnen doen is een originele sportprijs maken. Wat gaan we dan doen?  Wij ontwerpen en maken voor jou een unieke sportprijs. Met een paar steekwoorden kunnen wij al een originele sportprijs voor jou maken. Wij laten geregeld proeven online zien zodat je zelf de voortgang kan zien en ons kan bij sturen als je iets niet wilt hebben. Wil je zien welke sportprijzen wij standaard leveren kijk dan even in onze catalogus.

Originele ideeën

Hoe komen wij op onze originele ideeën voor een sportprijs. Wij gaan in gesprek en stellen een aantal vragen waarvoor je de sportprijzen wil hebben. Daarna maken wij een aantal schetsten als ontwerp hoe hij er misschien uit kan komen zien. Dan bespreken wij de ontwerpen door en de materialen die we veel daarvoor gebruiken. Dan kies je een ontwerpen uit of zeg je wat er nog anders moet aan het ontwerp. Dat veranderen als dat nodig is. Daarna maken wij het ontwerp in 3D. Daarna kun je de sportprijzen op komen halen. Het ontwerpen en in elkaar zetten van de sportprijzen heeft wel wat tijd nodig. Hiervoor kunnen we geen precieze datum voor geven. We kunnen in overleg wel een idee geven van wanneer hij klaar zou zijn.

We kunnen ook nog bijvoorbeeld sporthanddoeken erbij doen. Dit een leuk idee en mensen vergeten het dan ook niet zomaar. We maken sporthanddoeken in elke sport en zit je sport er niet tussen dan maken we een voor je.

 

Wil je meer weten of heb je nog vragen? Je kunt ze altijd stellen via de mail of telefoon.